Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Grondbeginselen Klachten ADD + ADHD Allergie, hooikoorts Atlasblokkade Bekkenscheefstand Bloeddruk hoog en laa Burnout-syndroom Cluster hoofdpijn Depressie Doofheidsgevoel Doorbloedingsproblemen Hartritme-stoornissen Hoofd draaien pijnlijk Kaakklachten Koude handen en voeten Leerproblemen Maag- en darmproblemen Maagzuurbranden - reflux Migraine Nekklachten Obstipatie Oorsuizen - Tinnitus Rugklachten Schouderklachten Slaapproblemen Spierpijnen Tachycardie Tenniselleboog Vegetatieve zenuwstelsel Whiplash Natuurgeneeskunde Iriscopie Voetreflexologie Orthomoleculaire voedingsadviezen Tachyon-therapie Klank-therapie Massage Moxa Photonwave Kleurlichttherapie Blackmores celloids Allergietesten Biotensor Baunscheidtieren en schröpfen Spiertesten Oorkaarsen Folder Contact Privacyverklaring 

Natuurgeneeskunde

NATUURGENEESKUNDE

Na een uitgebreide anamnese en onderzoek wordt een behandelplan of advies opgesteld.De behandelingen kunnen bestaan uit o.a. voetreflexologie, massage, tachyon, moxa, kleurlichtttherapie, homeopathie, kruiden en combinaties.Verder is de praktijk gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingsadviezen (supplementen) en celloidtherapie. Ervaring heeft geleerd dat individueel aangepaste combinatiebehandelingen zeer goede resultaten opleveren.Marie-José van der Linden - de Rijk is in het RBNG-register als Registertherapeut BNG ingeschreven. Licentienummer is 309080R. RBNG staat voor Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg.Haar beroepsvereniging is de FAGT, de Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten. Inschrijfnummer 06244. Persoonlijke AGBcode:90028313.Deze nummers staan op de factuur vermeldt en zijn van belang voor vergoeding van de zorgverzekering bij een natuurgeneeskundig consult of een natuurgeneeskundige behandeling.Bent u verzekerd voor alternatieve geneeswijzen dan worden uw consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering.

Atlastherapie is een nieuw onderdeel van de Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Het is een doeltreffende behandelmethode voor klachten die veroorzaakt worden door een scheefstand van de atlas.Er zijn echter ook veel klachten die een andere oorzaak hebben. Veel van deze klachten zijn in de reguliere geneeskunde moeilijk te plaatsen en de behandeling bestaat veelal uit symptoombestrijding met geneesmiddelen die vervelende bijwerkingen kunnen hebben.De praktijk heeft jarenlange ervaring in de behandeling van gezondheidsklachten op een "natuurlijke manier".Ze beschikt over een aantal diagnosemogelijkheden en kan met gezondheidsadviezen en diverse natuurgeneeskundige therapieën cliënten gericht behandelen.

NATUURGENEESKUNDE is een verzamelnaam voor adviezen, therapieën en natuurlijke middelen (vitaminen, mineralen, kruiden enz.) die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. Het beginsel: primam non nocere (d.w.z. primair nooit schade doen) is waar het in de natuurgeneeskunde om draait.Natuurgeneeskunde is geen symptoombehandeling maar richt zich op de gehele mens.Als u een afspraak maakt voor een consult dan ontvangt u een vragenlijst. Deze vragenlijst maakt dat de consultduur kan worden beperkt tot anderhalf uur.Een uitgebreide beschrijving van uw voedingspatroon is een belangrijk onderdeel van deze vragenlijst. Verder is het belangrijk dat u alle medicijnen en voedingssupplementen die u gebruikt meebrengt bij het eerste consult.Tijdens het eerste consult worden uitgebreide testen gedaan om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. De belangrijkste zijn iriscopie, voetreflexologie, diverse biotensor-testen en eventueel een allergietest.Verder wordt getest de immuniteit, vitaliteit, toxiciteit, hormoonstatus, regeneratie, vitaminen- of mineralentekort en de balans van chakra’s en meridianen.

Een bredere kijk op gezondheidATLASTHERAPIE.NL

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marie-José van der Linden - de RijkVenray