Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Grondbeginselen Klachten ADD + ADHD Allergie, hooikoorts Atlasblokkade Bekkenscheefstand Bloeddruk hoog en laa Burnout-syndroom Cluster hoofdpijn Depressie Doofheidsgevoel Doorbloedingsproblemen Hartritme-stoornissen Hoofd draaien pijnlijk Kaakklachten Koude handen en voeten Leerproblemen Maag- en darmproblemen Maagzuurbranden - reflux Migraine Nekklachten Obstipatie Oorsuizen - Tinnitus Rugklachten Schouderklachten Slaapproblemen Spierpijnen Tachycardie Tenniselleboog Vegetatieve zenuwstelsel Whiplash Natuurgeneeskunde Iriscopie Voetreflexologie Orthomoleculaire voedingsadviezen Tachyon-therapie Klank-therapie Massage Moxa Photonwave Kleurlichttherapie Blackmores celloids Allergietesten Biotensor Baunscheidtieren en schröpfen Spiertesten Oorkaarsen Folder Contact Privacyverklaring 

Voetreflexologie

CHINFLEX, CHINESE VOETREFLEXOLOGIEHierbij worden 2 massagesystemen tot een geheel gecombineerd.1. De zones op de voeten worden gemasseerd.Deze weerspiegelen het gehele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels. Door massage van de zones ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, waardoor het zelfgenezend vermogen beter gaat functioneren en de klachten afnemen. 2. Massage van de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieen werken op het energetisch systeem van het lichaam waardoor er een betere energievoorziening van het lichaam ontstaat. De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er een prettige, ontspannende, intensieve massagetechniek worden toegepast, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.Lichaam en geest komen volledig tot rust en de energiestroming in het lichaam wordt gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

Voetreflexologie is véél meer dan een voetmassage. Het is een natuurlijke genezende therapie die invloed heeft op het gehele lichaam zowel fysiek als psychisch.De reflexzones op de voeten staan in verbinding met alle organen en lichaamsdelen van het lichaam. Door druk uit te oefenen op de reflexzônes en reflexpunten op de voeten worden reacties opgewekt in de lichaamsdelen die daarmee in verbinding staan.De behandeling gebeurt met de handen en brengt balans en harmonie in het lichaam.Tijdens de behandeling kan men op de voeten voelen in welke organen of lichaamsdelen het evenwicht verstoord is, waar blokkades zich gevormd hebben.De cliënt ervaart een onaangenaam gevoel of pijn op deze plekken.Door die plekken wat langer te behandelen wordt het evenwicht in het daarmee corresponderende orgaan of lichaamsdeel herstelt.Reflexologie dient om te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.Wanneer u ziek bent heeft reflexologie een verzorgende, genezende, ontspannende en versterkende werking.Wanneer u gezond bent helpt de therapie om lekker in uw vel te zitten, positief en gelukkig te zijn.Regelmatig een reflexzône behandeling kan helpen voorkomen dat bepaalde ziekten terugkeren en helpt u gezond te blijven. Deze therapievorm activeert en ondersteunt het van nature in iedereen aanwezige zelf-herstellend vermogen.VoetreflextherapieCreëert algehele ontspanning en welbevindenStimuleert de bloedcirculatieBevordert de zuurstof- en voedselopnameBevordert de afvoer van afvalstoffen die de energiestroom belemmeren Verbetert de zenuw- en hormoonfunctiesIn de praktijk gebruiken we de Tachyonenergie-pen op de blokkades om de onbalans snel en pijnloos op te lossen.Tachyon prikkelt het zelfgenezend vermogen bijzonder effectief en zorgt dat de balans in het lichaam snel terugkeert.

Happy feet and body

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een prettige, ontspannende en volkomen veilige behandelmethode.ATLASTHERAPIE.NL

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marie-José van der Linden - de RijkVenray